Прохождате в интернет и социалните мрежи?

Прохождате в интернет и социалните мрежи?

Прохождате в интернет и социалните мрежи?

Изработка и поддръжка на уеб сайтове

Често срещаме клиенти, които искат да обновят и създадат нов уеб сайт на бизнеса си. Но самото изграждане на сайта трябва да е според бизнес целите, като основна задача е да се подчертаят предлаганите услуги или продукти. Точно поради тази причина ние в KnowHowse започваме процеса на изграждане на един уеб сайт с проучване на конкретният бизнес и как той да бъде представен най-добре онлайн.

Оптимизацията на потребителското преживяване (user experience) включва не само създаване на атрактивен сайт, но и адаптирането му към всички видове мобилни устройства. Ние постигаме това чрез използването на гъвкав дизайн (responsive design), който позволява безпроблемно управление на сайта както и лесно навигиране за потребителите през компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет.

Поддръжката на уеб сайта е времеемък в дългосрочен план и е едно от най-големите предизвикателства пред малкия и среден бизнес. Ето защо може да разчитате на нас за създаване на ново съдържание, управление на блог и/или поддръжката на уеб сайта. А ако искате да вземете менажирането на сайта в свои ръце е необходимо само време и желание! Платформата която използваме за изграждане на уеб сайтове е лесна за работа и не е необходимо да знаете нито ред код! За да можете бързо да влезете в час ние ще ви покажем как работи и ще бъдем на разположение за всички ваши въпроси.

Оптимизация за търсещи машини /SEO/

Оптимизацията за търсещи машини (SEO) подобравя вашите позиции при търсене по ключови думи в Google. Или, колкото по-добре оптимизиран е един сайт, толкова по-лесно откриваем ще е той за потребителите онлайн.

Самата оптимизация се състои от две части – оптимизация на сайта ви или как той преодставя съдържание и оптимизация на ключовите думи и линковите към други сайтове. Тези две части са свързани и ние можем да ви помогнем с:

  • анализ на текущото състояние на вашият сайт
  • проучване на ключови думи
  • изграждане и имплементация на SEO стратегия
  • SEO поддръжка

Трябва да знаете, че процесът на оптимизация на един сайт по ключови думи е дълъг, а резултатите се виждат след около месец. Няма как да се гарантира конкретна позиция на сайта при търсене в Google. Това, с което ние можем да ви помогнем е  оптимизация на сайта от техническа гледна точка и по ключови думи и в прилагането на доказано успешни тактики за подобряване на SEO. Искаме да отбележим, че при проектите ни следваме стриктно правилата на Google и също така се стремим към пълна прозрачност, за да сте в течение на работния процес .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *